Tulevan päivän sää Koskenpäässä, Jämsässä ja Jämsän alueella

Koskenpää sijaitsee Jämsän kaupungissa, ja kuten muuallakin Suomessa, säät voivat vaihdella voimakkaasti päivän mittaan. Tarkista aina viimeisimmät säätiedot ennen suunnitelmiesi toteuttamista.

Huomisen sää Jämsässä

Jämsässä sää muuttuu jatkuvasti, ja voi olla hyvä suunnitella päiväsi sen mukaan. Tässä on huomisen sääennuste Jämsän alueelle:

Aika Säätila Lämpötila Tuulen suunta Tuulen nopeus
Aamulla Pilvistä 10°C Pohjoinen 10 m/s
Iltapäivällä Poutaa 15°C Pohjoinen 8 m/s
Illalla Sateista 12°C Luoteinen 12 m/s

Huominen päivä näyttää monipuoliselta säältään Jämsän alueella. Aamulla on pilvistä, lämpötila on noin 10°C ja Pohjoisesta puhaltava tuuli liikkuu nopeudella 10 m/s.

Iltapäivällä sää selkenee, mutta pohjoistuuli jatkaa puhaltaen noin 8 metriä sekunnissa. Lämpötila nousee noin 15 asteeseen, jolloin päivästä voi tulla miellyttävä.

Illalla on odotettavissa sadetta Jämsän alueella, ja lämpötila laskee noin 12 asteeseen. Tuuli kääntyy luoteeseen ja vahvistuu 12 metriin sekunnissa. Ole valmistautunut sateisiin ja tuulisiin olosuhteisiin.

Jämsä

Jämsä on viehättävä kaupunki keskellä Suomen luontoa. Se tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden. Tässä on muutama vinkki säästä Jämsässä:

  • Pue lämpimästi, vaikka aurinko paistaisikin, sillä lämpötila saattaa laskea nopeasti.
  • Ota mukaan sateenvarjo tai sadetakki, sillä sateet voivat yllättää.
  • Tarkista aina tuoreimmat säätiedot ennen retkesi aloittamista.
  • Jos suunnittelet ulkoilua, muista pukeutua kerroksittain, jotta voit säädellä lämpötilaa tarpeen mukaan.

Ole valmis nauttimaan monipuolisista sääolosuhteista Jämsän alueella. Sää vaihtelee, mutta oikeilla varusteilla voit nauttia ulkoilusta joka säällä. Pitkospuut, metsäpolut ja vesireitit odottavat seikkailijoita ympäri vuoden.

Artiklen Tulevan päivän sää Koskenpäässä, Jämsässä ja Jämsän alueella har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 38 anmeldelser